Hvordan Factoring fakturaerne kan hjælpe din virksomhed vokse

Hvis du ejer en virksomhed, der sælger produkter eller tjenester til kommercielle kunder eller til regeringen, skal du være bekendt med maxim-Skynd dig og vente. Det er, hvad du altid ender gør efter at levere dine tjenester. Du Skynd dig og vente op til 60 dage til at få dine fakturaer betalt. I mellemtiden, nødt du stadig til at dække leje, leverandørbetalinger samt medarbejders løn. Skynd dig og vente, faktisk.

Men dette er en stor udfordring, hvis du er virksomhedsejer. Det sinker din vækst, betydeligt. Hvorfor? Nå, kan du tage på en stor ordre og råd til at vente måneder at få betalt? Kan du råd til at købe forsyninger, betale personale, dække leje? Dette er grunden til, at dette er en stor udfordring. Og i mange tilfælde kan det køre dig ud af markedet.

Og alligevel, når de står med en økonomisk udfordring, hvad en virksomhedsejer gør? De fleste vil gå til banken, håber på en virksomhed lån. Men business lån er meget svært at opnå og ikke meget fleksible. Plus giver banker lån baseret på din tidligere virksomhed i stedet for din fremtidige muligheder. Mange gange, er hvad du behøver en finansiering produkt, der vil blive fokuseret på din sande salgspotentiale. Og dette produkt er faktura factoring.

Faktura factoring eliminerer 60-dages betaling Vent, giver dig penge lige efter du fakturere din kunde. Forestille sig dette. Du aflevere dit produkt eller din service til din kunde. Og derefter, i stedet for venter op til 60 dage at få udbetalt, du får udbetalt i 2 dage. Hvor hurtigt kan du vokse så? Hvor mange klienter kan du tage?

Og hvordan factoring arbejde? Tja, er det meget simpelt. Når du har afgivet dit produkt, sender du en faktura til din klient og en kopi til den factoring selskab. Factoring selskabet forskud du en betydelig del af din faktura, normalt inden for en dag.

Factoring selskabet forskud giver dig vejrtrækning rum du ønsker og de penge, du skal betale firmaudgifter og tage på nye muligheder. Dette giver dig mulighed at udvikle din forretning. Når din klient betaler deres faktura til firmaet factoring, er transaktionen udlignet.

Factoring er let at opnå. Det største krav er, at du gør forretninger med solid kredit værdig kunder. Så hvis du har behov for finansiering og gøre forretninger med store kunder, mener factoring dine fakturaer.

8 thoughts on “Hvordan Factoring fakturaerne kan hjælpe din virksomhed vokse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.