Grundlæggende vejledning til Swimming Pool filtre

Et element, der hver swimmingpool skal have er en pool filter. En swimmingpool filter er den vigtigste proces, der holder din swimming pool ren af de forskellige rester, der er bragt af vind, regn, rengøringsmateriel, legetøj og svømmere. En pool filter virker til at holde vandet klart og fremmer sikkerhed og sundhed i vandet. Filteret pool har tre hovedkomponenter, der gør det muligt at holde dit vand klart og sikkert for svømmere. Første er der en motor og pumpe, der arbejder for at bringe vandet og skubbe det ud under filtrering. Derefter falder filteret sig i tre kategorier DE (diatoméjord), patron og sand.

En DE (diatoméjord) filter er nok bedst til filtrering af selv de mindste partikler, der kunne være i vandet. Diatoméjord er et naturligt stof, der findes i jorden. Det har konsistens af et fint hvidt pulver. Et filter lavet af diatoméjord kommer i to forskellige typer af filtre, et spin filter og en lodret gitter filter. Disse to begreber betyde blot, hvordan filteret er sat op. Spin filteret virker ikke og lodret og er næsten forældet i dag.

En sand filter gør brug af sand til at filtrere vandet for partikler og tillader filtreret vand til at køre let. Patron filter fungerer på samme måde som diatoméjord filter men uden brug af ethvert andet stof end et stof mesh til at filtrere vandet og en tømrer Frederikshavn.

Her er et par ting du bør overveje før du køber en swimmingpool filter:

Først skal du finde mængden af den hele swimmingpool. For at finde volumen skal du overveje udformningen af din pool:

Hvis din pool er rektangulære – multiplicere følgende-længde, bredde, gennemsnitlig dybde

Hvis din pool er cirkulær – multiplicere følgende-Radius, 3.14, gennemsnitlig dybde

Næste, finde kapacitet på din pool. Dette vil tillade dig at beregne hvor meget vand din swimmingpool holder. Dette er en vigtig faktor i at købe en pool filter. For at finde kapaciteten, multipliceres mængden (du fandt i trin 1) med 7.48.

Du vil derefter nødt til at bestemme typen filter, du vil. Overveje, hvis din pool ville drage fordel af en patron, DE eller sand filter. Du bør også overveje hvis du filter vakuum eller tryk. Det foreslås, at du bør gøre filteret lidt større end din indledende beregning at give mulighed for bedre filtrering.

Der er en masse forskellige aspekter, der skal tages i betragtning, når de køber en swimmingpool filter. For hele vandfiltrering system kan du forvente at betale overalt fra $20.00(USD) til 300,00 dollar (USD). Udskiftning filtre er lidt billigere i nogle aspekter, afhængigt af om filteret dit system bruger, kan du forvente at betale overalt fra $4.00 (USD) til $200,00 (USD).

Det er vigtigt at du følger alle anbefalede procedurer skitseret af swimmingpool producent. Dette www.toemreroversigten.dk vil hjælpe dig i at opretholde klare og sund pool vand, der kan nydes af alle svømmere.

One thought on “Grundlæggende vejledning til Swimming Pool filtre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.