Bestemme tag hældning

Hvis du ønsker at finde tag hældning, det er ikke så svært, som du måske tror. I virkeligheden, det er ganske enkel og kan ske i en meget kort tid med minimalt besvær. Dette er ikke et projekt, der skal være skræmmende, selv om hjem forbedring arbejde undertiden kan være stressende. Hældningen på tag er målt som den længde, som et tag stiger lodret over en 12″ vandrette afstand. Du kan gøre dette job selv, bede en ven til at hjælpe eller kalde en tagdækning professionel, hvis du ikke er komfortable gøre arbejdet selv.

Bestemme tag hældning, men bevare stigen sikkerhed

For at bestemme tag hældning, skal du placere en stige på siden af dit hus, så du kan nemt få adgang til nedadgående hældning kanten af taget. På dette tidspunkt, bør du være i overensstemmelse med tagets top, hvilket betyder, at taget bør hældning op fra venstre mod højre eller fra højre til venstre, men ikke væk fra dig. Før du begynder, skal du sørge for at din stigen er sikret. Du bliver nødt til at bruge begge hænder til at bestemme tag hældning og vil ikke blive distraheret af en rystende stige. Dette kan være generende, men også meget farligt. Når du arbejder på en stige, Sørg for at det er helt sikkert. Hvis du har problemer med højder og ikke ønsker at klatre op ad stigen, dig selv, Spørg en ven til at hjælpe eller kalde en tagdækning professionel.

Sådan bestemme tag hældning præcist

Nu, du er klar til at komme i gang, er det vigtigt at vide, at du ikke skal være på taget til at gøre dette, som er ideel, fordi gå direkte på taget kan være farligt. Begynder ved at holde en indramning firkantet på roofline samtidig med nyt tag at sikre, at den lange ende af “L” peger mod tagets centrum og den korte ende peger ned mod jorden. Den lange ende af pladsen indramning bør opfylde kanten af taget på linjen 12″. Niveau pladsen vandret og læse måling på den korte ende.

For at bestemme tag hældning, Husk at stige er måling på den lodrette ben mens køre 12″ måling på den vandrette linje. Hvis du bruger en indramning firkantet, Husk på at nogle har målinger på begge kanter. Hvis det er tilfældet med din indramning square, konsultere målinger på indersiden kanter for en nøjagtig nummer. Husk, at hvis dit tag stiger 8 inches lodret for hver 12 inches vandret, så du kan bestemme tag hældning skal være på 8/12.

Et par muligheder

Hvis du ikke har en indramning firkantet at måle tag hældning, vil en lineal eller målebånd også arbejde fordi hældningen er målt baseret på en 12″ vandrette afstand. Hvis du bruger et målebånd, kigge efter en, der har en push-lock. Dette vil bidrage til at undgå unødige problemer med hele tiden at skulle trække målebåndet tilbage til dobbelttjekke skråning målinger

One thought on “Bestemme tag hældning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.