Så du fik en ny kindle til jul? Her er en god liste til at lytte til

Engelsk Grammatik i brug Tests, Avanceret grammatik i brug, iFiszki Angielski 1000, polsk engelsk ordbog, Speeq Angielski | Polski, Alfabet dla Dzieci, SkyView – Udforsk universet, engelsk grammatik i brug aktiviteter, Star Walk – 5 Stjerner Astronomi Guide, Advanced Grammar i Brug Tests, iTunes U, Fruit Memory Match, arabisk til engelsk Ordbog, Baby finde skjulte numre. 2) Drej til iPod touch “bøger” mappe og kontrollere de bøger, du ønsker at synkronisere, og tryk på “Eksporter kontrolleret til iTunes-bibliotek” knappen på værktøjslinjen. Her finder du podcast lydbøger gratis til download, såsom bøger fra HG. I øverste højre hjørne af den side, der linkes hertil, skal du trykke på knappen “Abonner”. Audible ønsker ikke en anden juridisk kamp på deres hånd og bøjede sig for presset.

Lydbøger er for alle aldre, og de giver en meget fornøjelig oplevelse, som du ikke ønsker at gå glip af. Apple har længe solgt lydbøger på deres Bøger service, men under pandemien, har de gjort noget andet. At låne lydbøger fra biblioteker er også et levedygtigt alternativ, fordi disse er gratis, men store navnetitler har ofte lange ventelister. Det er stadig nemt at finde de ældre lydbog titler på bånd, eBay er en stor online kilde til nye og brugte lydbog bånd. Ud over at gøre lydbogen tilgængelig, er seriens udgivere også midlertidigt afslappende licensrestriktioner for at give lærerne mulighed for at læse bøgerne til deres elever i fjernvideoundervisning.

Amerikanske lyttere kan streame 13 lydbøger baseret på bøger af musikere, herunder Questlove, Rakim, Patti Smith, Pete Townshend, Kim Gordon og Debbie Harrie. På denne måde kan de udrette endnu mere, da deres øjne og hænder nu er frie til at udføre andre opgaver, lydbog gratis – lydbogreolen.dk – da de absorberer materialet ved øret. I øjeblikket er den mest populære er ACX, men flere dukker op. Der er store debatter om, hvorvidt Stephen Fry’s eller Jim Dale’s gengivelse af lydbøger er bedre, men som en brite, der voksede op at lytte til Fry’s version har det altid været det oplagte valg for mig. I USA var der en 15,1% stigning i salget, sammenlignet med marts sidste år, og nåede 50 millioner dollars i indtægter.

De tre bedste genrer sidste år var sundhed og personlig udvikling, sci-fi/fantasy og kriminalitet og thrillere. Virksomheden trækker i øjeblikket royalties fra forfatteres og fortælleres konti, når en købt lydbog returneres eller udveksles inden for et år. Audible har rapporteret omsætningsvækst i trecifrede tal hvert år, siden det kom ind på markedet i 2014, og i år producerede virksomheden en kommerciel, der bliver spillet online og på tv. Det australske lydbogsmarked vokser og bliver primært drevet af nye lyttere. I tilfælde, hvor vi bestemmer, at fordelen bliver overused, Audible kan og ikke begrænse antallet af udvekslinger og restitutioner tilladt af et medlem. Når denne prøveversion slutter, kan du starte din almindelige status, hvis du vil, og du vil modtage endnu flere fordele. Men i erkendelse af disse bekymringer, bevæger sig fremad og effektiv fra januar 1, 2021, Audible vil betale royalties for enhver titel returneres mere end syv dage efter købet.