Skabelse af velstand og realkreditlån planlægning – to store smager at smag stor sammen

Hvad hvis jeg skulle fortælle dig, at næsten alt du har fortalt om, hvad de skal gøre med dit hjem har været helt galt og at en af de værste måder at bygge rigdom er gennem dit hjem? Og hvad nu hvis jeg yderligere gik for at vise dig, at alle, der fastholder denne myte sandsynligvis ikke er din bedste kilde til nøjagtige finansielle oplysninger?

De fleste af jer lige nu kigger på forfatterlinjen et par gange at se, hvis denne artikel virkelig er at være skrevet af en person, pant. Nogle af jer har taget dette som endelige, utvetydigt bevis på, at alle mortgage folk virkelig sidder omkring et stor bord af te kopper bærer hatte med brøker på dem! Nej du ikke er i Eventyrland, men hvis du holder læsning, du kan finde mange af jer har været i lang tid nu.

En af buzzwords eller fangst sætninger flyder rundt i de finansielle kredse er “velstand.” Dette har fået fremtrædende plads på grund af planner eller agent evne til at udvide deres fokus på samlede rigdom med deres klienter i stedet for bare tilbage på en given investering. Mens en holistisk tilgang er et meget godt, hvad velstandsskabelse strategier mangler ofte er en defineret strategi for varetagelse af godt, skabelse af velstand! Disse planer ofte mislykkes eller under udføre langt fordi de ikke ordentligt højde for en af de største dele af billedet, rigdom og det er hjemmet!

HVAD SAGDE HAN?

Nu det er ikke en stavefejl og jeg modsige ikke mig fra første afsnit. Du kan se, de fleste mennesker tror, deres hjem er noget fuldstændigt adskilt fra resten af deres økonomiske planlægning. Det er denne hellig ko, der er i det grønne græs gumlede væk mens alt andet i deres finansielle liv forsøger at regne ud, hvordan at vokse uden mad den har brug for. Før folk indse, at alt, hvad de gør er en investeringsbeslutning, bedre off de vil være. Konsekvenserne af din beslutning er ikke blot hvad du får af din handling men hvilken mulighed du giver op.

Så tilbage til skabelse af velstand og realkreditlån planlægning. I låne nogle tanker fra en stor finansiel partner i minen, Brent Gilmore, kan vi opsummere, hvad vi normalt ser så vidt Karakteristik af en god investering som:

noget, der tjener os et godt afkast baseret på vores risiko

er flydende, hvis vi har brug for det.

er ikke underlagt yderligere begrænsninger for adgang til det når vi har det

er ikke i risiko for tab.

Virkeligheden er, dit hjem er absolut ikke definitionen af en god investering. Årsagerne er temmelig klart, hvis vi bryde dem. Hvad hvis jeg fortalte dig det maksimale afkast du kunne gøre på køb af dit hjem var 0%?

Her er hvor vi ramte kaninhullet.

Først skal vi forklare forskellen mellem afkast af investeringer og investeringsafkast. Afkast af investeringer er simpelthen at komme tilbage de penge, du lægger i. Return ON investment er forskellen mellem slutningen værdien af din investering og du investerede beløb.

Uanset om du betaler kontant til dit hjem eller betale noget ned, vil dit hjem realkreditlån være værd den nøjagtige samme i 1 år, 5 år, 10 år eller 30 år. Det er sandt, at hvis værdier holde går op du vil gøre et positivt afkast af investeringer, men der er uafhængig af afkastet af din investering. Selv denne omstændighed har nogle tvivl om uklarhed det, men det er en anden artikel.

PERSONSØGNING KYLLING LIDT

Nu lad os træde tilbage fra alle himlen er faldende ting og afklare nogle ting. Dit hus kan godt fortsætte med at værdsætte i værdi, især i en stærk lokal økonomi som Columbus. Men påskønnelse som jeg viste dig ovenfor har absolut intet at gøre med afkast på kapital. Husk at hvis du købte en $300.000 hus i dag, betalt kontant for det og vendte rundt i 1 år og solgte det til 350.000 $ du ville have oplevet den samme forståelse som hvis du havde sat $0 ned til at købe huset. Din $300.000 blev investeret i et aktiv, der gav 0% under dets brug.

Nøglen til dette er, at når du betale din pant du “vælger” at investere penge i dit hjem i stedet for i andre muligheder, der kunne vende dig mere. Giver mulighed for at overveje konsekvenserne af ikke at kunne betale der realkreditlån en dag:

Banken får du tilbage de penge, du betalt på realkreditlån og alle opskrivningen når de sælger dit hus i afskærmning?

Vil de give dig mere for at hjælpe dig med at få tilbage på dine fødder på vilkår som god eller bedre så har du nu?

Og vil de gøre det uden at spørge dig til at bevise din evne til at tilbagebetale det nye lån, når du ikke kunne betale den forhenværende sig?

Lyder dumt, men dette er hvad der sker hele tiden.

Nu vente, du siger, jeg har et papir, der viser mig at hvis jeg betaler to gange om måneden vil jeg betale min mortgage 8 år før og Gem $84.000 interesse! Du har ret, vil du. MEN er det et godt valg hvis de penge, som du lånte på 4% (efter factoring i skattebesparelser på renter) kunne være tilbage du mere, garanteret, andre steder? Overveje andre faktorer:

Er du gøre disse betalinger og transporterer “dårlige” gæld som kreditkort på 15%?

Er du finde det svært at sætte i nok i din 401k at selv få match din arbejdsgiver tilbyder?

Du finansierer Roth IRA eller børn 529 college opsparing plan?

Vi er ikke selv at røre om konsekvenserne af at fjerne eller mindske din skattefradrag og øge din samlede skattebyrde.

PAY OFF ELLER IKKE AT BETALE, ER DET SPØRGSMÅLET

Lad os se på de positive resultater af afbetale dit realkreditlån versus holder den.

Du skal ikke længere foretage en pant betaling til banken hver måned.

Du har måske mindre til at betale ved pensioneringen.

Og det er om det. Nu mærke til, jeg ikke gjorde sige noget om den myte, at du endelig “ejer” dit hjem. I sandhed du aldrig gøre, du nødt altid til at betale skat af det og det er altid med risiko for tab på forskellige måder, herunder men ikke begrænset til:

Skatter

Kreditorer

Casualty tab

I næsten enhver analyse, hvor en person ved hjælp af de penge, de ellers ville bruge til at betale ned hovedstol på deres realkreditlån for andre former for skabelse af velstand, komme de andre ‘ betyder ‘ ud forude hver gang. Kravet om her er at foragte vores menneskelige instinkt til at forbruge og bruge disse penge effektivt.

Bemærk, at dette er nøglen til velstand. Hvis du ikke kan erobre spørgsmål at menneskelige instinkt intet andet. Hvad dette tillader dig at gøre er at bruge dollars du allerede bruger og sprøjt dem ind i systemet til din fordel.

Den enkle sandhed er, at betale off din prioritetslån er udelukkende en følelsesmæssig beslutning, vi er blevet uddannet til at tro er, hvad vi skulle gøre, men hvis du forstår konsekvenserne af beslutningen og kan handle i overensstemmelse hermed, at valg er som regel forkert.

MÅ IKKE BETALE OPMÆRKSOM PÅ MANDEN BAG FORHÆNGET

Nu du siger, er det bare et smart trick med en anden pant fyr forsøger at tjene penge ud af mig. Tja, typisk refinansiere forbrugerne hvert 3 år og mange gange, det er fordi de har brug for penge. Men kunder, der har investeret, at penge til de øvrige elementer i deres økonomiske plan er langt mindre tilbøjelige til at refinansiere grunde.

Folk låne til bil udgifter, hjem forbedringer, college omkostninger, ture eller for at afbetale kreditkort gæld de sagde de ville aldrig opstille igen. Folk, der planlægger for disse udgifter og finde skatten foretrak eller skat gratis måder at finansiere dem med penge bundet op i deres hjem har lidt nødt til at træffe beslutninger baseret på disse “behov”.

OK, STOR. HVAD NU

Der er alle former for forskellige realkreditprodukter og programmer, der kan gøre en forbrugerens hoved spin. Det vigtige ting at huske er, at de fleste af dem er forkerte på næsten alle niveauer. Hvis du er på udkig efter velstandsskabelse et hjem er en stor del af denne plan, hvis de anvendes korrekt. Det betyder ikke, du går ud en få en interesse kun ARM så du kan købe en $400.000 hus når du ellers kunne kun råd til en $200.000 hus.

For mange familier ønsker de at investere i college besparelser. De vil have mere end $50.000 i livsforsikring, som deres arbejdsgiver giver dem. De ønsker at beskytte mod handicap eller jobtab. De ønsker så mange ting, men ved ikke hvordan man finder det i puljen af penge, de har i øjeblikket tilgængelige. Betyder det de opgive? Ofte, det er tilfældet, men det behøver ikke at være.

Det betyder, at du ser på muligheder i egenkapital, der ikke gør noget for dig nu og sætte det til brug sammen med omfordeling dollars du allerede bruger. Køretøjets mortgage du bruger er uafhængig af dette valg, og kun din situation vil afgøre, hvilken en er bedst for dig. For de fleste er dette alt, der er nødvendige for at se en million dollar eller mere forskel ved pensioneringen. For andre, der er tættere på en alder hvor du vil ophøre med at tjene indkomst er det nødvendigt at ændre nuværende forbrug vaner sammen med disse foranstaltninger.

Disse ideer, som jeg har ganske kort været inde på er dem, der skal undersøges på et individuelt og løbende grundlag med et team af børsmæglere, der forstår, hvordan du gør dette arbejde for dig. Dette er ikke en af disse “planer” med trin, du kan følge fra en bog på egen hånd og i 20 år en golden goose lægger du nogle dyrebare æg. Koordinere 401 (k), Roth IRA, investeringer, permanent livsforsikring, testamenter og trusts er noget, der skal meget mere diskussion end er forsigtig her og talt med folk, der er meget mere kvalificeret til at fortælle dig end mig.

Det er tid til at tænke på dit realkreditlån og dit hjem som mere end det sted, hvor du og din familie gøre gode minder. Hvis du lader det til at virke som en del af en samlet ansvarlig økonomisk filosofi kan det være en utrolig rigdom booster. Med så mange muligheder i alle områder af finansiering er det bydende nødvendigt, at du finder en gruppe af fagfolk, der holder disse samme overbevisninger og værdier. Lettere sagt end gjort, kender jeg. Jeg ved, fordi det er præcis hvad vi har gjort i over et år i Columbus udelukkende for vores kunder.

Dette, er ganske vist ikke for alle, og nogle af jer måske har endda stoppet læsning af nu fordi du tror, jeg er naturligvis ude af mit sind. Det er ok, da ændre den menneskelige instinkt at Skynd dig og betale ned et realkreditlån er vanskeligt. Men for dem af jer der har haft deres øjne åbnet, forhåbentlig jeg har givet dig nok stof til eftertanke, at du er begyndt at overveje hvordan dit realkreditlån er i orden for dig.

For mere om boligfinansiering og personlige, finansielle oplysninger gå til: artikler, regnemaskiner, nyhedsbreve, ordlister og meget mere til din personlige, finansielle oplysninger behov.

af Jeff Blovits, Franklin Bank SSB

s. 898-5656

-Personlig finansielle oplysninger ressource for forbrugerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.