IRS tvungen indsamling

IRS tvungen samling – nu er der et begreb, der vil få din opmærksomhed. Jeg får certificeret mail fra IRS hver dag på vegne af klienter. Selvom jeg har ingen skattemæssige problemer selv, hver dag jeg fange mig selv bladre gennem denne grimme stak bare for at gøre sikker på, at mit navn ikke er der. Når jeg får et brev fra dem om mig, som vi alle nogle gange gør, som kuldegysninger køre gennem mig et lyn lyn.
Frygt er den vigtigste våben af IRS. Bare spørg nogen med en indre indtægter Service indtægter Officer vejrtrækning ned deres hals. Som mange af du ved, er en trussel langt mere kraftfuld end udførelsen af den samme trussel. Hvis du har børn, ved du, hvordan det fungerer. Truer ikke dem, det vil ikke arbejde når du nødt til at følge op. Samme med de drenge og piger på IRS.
Med de drenge og piger på IRS, som jeg kærligt kalder dem, er frygt at blive brugt som de ofte ikke kan eller ikke vil udføre. Selvom Internal Revenue Service har en masse magt, opfattes magt af IRS for at være langt større, end det er i virkeligheden. At være helt frank, bekymrer Homeland Security og Bush-administrationen mig meget mere end IRS benægtelse af rettergang og bare plain misbrug af borgere og indbyggere.
Tag for eksempel truslen om retsforfølgning af Internal Revenue Service. Hingepin af IRS magt er abiltiy at tage dig til slammer. De er meget succesfulde i deres retsforfølgning med 84% af dømte skat snyder går i fængsel. Så hvis IRS beslutter man fængsel, du sikkert er. Vent dog, det er ikke hele historien. IRS statistikker afspejler, at kun omkring 4000 undersøgelser udføres hvert år. Over hele verden. I universet. Helt. Giv mig en pause. Jeg kunne finde, at mange mennesker med flere år af ikke-arkiverede afkast og store ubetalt skat regninger i mine filer sikkert.
Så hvad er aftalen her? Vi har ca 92.000 IRS fastansatte, og kun Gud ved hvor mange advokater i statskassen og os Attorney’s office. Regeringen formået at sætte 1777 folk i fængsel, halvvejs hus eller hjem tilbageholdelse (dybest set timeout) på IRS strafferetlige undersøgelser i regnskabsåret 2004.
Der er omkring en dom for hver 50 ansatte eller deromkring.
Så hvordan tæt tror du du er til perp gang, plastik håndjern, club Fed?

One thought on “IRS tvungen indsamling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.