Bestemmelse af den korrekte størrelse i fedt fælder

Restauranter og andre foodservice virksomheder generere bogstaveligt tonsvis af madlavning olie, fedt og mad affald hver dag. Hvis dette affald ikke håndteres korrekt, kan det forårsage store miljøproblemer. Meget af affaldet kan er i fast form og sikkert sætte i pakker og placeret i papirkurven. Flydende affald indeholdende olie og fedt smidt direkte i kloakken, men kan, blokere for systemet og forårsage spildevand til at flyde back-up. For at undgå dette skal du installere og ordentligt vedligeholde et fedt fælde.

Fedtfang fange olie og fedt fra strømmen af spildevand ved at bremse strømmen af varme fedtet vand gennem fedt trap (faktisk en tank) og gør det muligt at køle. Da det køler, fedt og olie adskille op af vandet og flyde til toppen af fælden. Den køligere vand fortsætter med at flyde ned afløbsrør til kloak, mens bafler forhindre det ophobede fedt og olie i strømmer ud af grease trap. Størrelsen af grease trap afhænger i høj grad om hvor meget affald din virksomhed producerer og hvor ofte du udfører fælde vedligeholdelse. Fedt fælder kan placeres inde i eller uden for bygningen. Fælder, der er placeret inde i bygningen har tendens til at være mindre og kræver hyppigere vedligeholdelse. Fælder, der er placeret uden for bygningen har tendens til at være større og kan være mindre forstyrrende at opretholde. Uden for fedt fælder vil fungerer forskelligt i vinteren versus sommer og er mere tilbøjelige til tilstopning i koldt vejr. Som en virksomhed ejer/administrator, bør du vide, hvor grease trap, afløbsrør og ren-outs er placeret på din restaurant.

Korrekt rengøring og vedligeholdelse af fedt fælde og afløb linje reducerer mængden af tørstof og fedt vil i det offentlige kloaksystem og minimerer sandsynligheden for back-UPS’en eller blokeringer. Nogle sanitet distrikter og/eller kommuner kræver Fedtfang og periodisk vedligeholdelse og inspektion for bestemte virksomheder. Dette er fordi untrapped olie og fedt i spildevandet falder pipe kapacitet over tid og i sidste ende vil medføre røret til at tilstoppe. Rørsystemer uden fedt fælder skal rengøres oftere og nogle rør skal muligvis udskiftes hurtigere end ellers forventet. Overdreven fedt sendt til renseanlægget kan også overbelastning deres system og forårsage facilitet til dets tilladte udledning eksponeringsgrænser. Kører ekstremt varmt vand ned i afløbet kun flytter problemet ned stream, og kan kun gøre det værre. Om fastsættelse af en kloak linje blokering kan være dyrt, både med hensyn til potentielt tabte kunder og reparationsomkostninger. Hvis rør træsko er inden for din bygning kloakledning, vil du være ansvarlig for fastsættelse af problemet og betale alle omkostninger. Hvis træsko er i den offentlige kloak linje, men kan spores tilbage til din restaurant, vil du være ansvarlig for at betale alle eller en del af udgifterne til reparation. Akkumulere olie og fedt tæt på er kilden i en korrekt vedligeholdte grease trap den mest omkostningseffektive måde.

Der er flere måder at bevare et fedt fælde og bortskaffe affald. Din beslutning vil sandsynligvis være baseret på omkostninger, tilgængelighed af tjenester og bortskaffelse / genanvendelse muligheder i dit område. De fleste restauranter hyre en professionel pumpning service at fjerne affaldet fra grease trap og bortskaffe det korrekt. Nogle områder har service-virksomheder, der specialiserer sig i grease trap affald, mens andre områder kan have pumpe entreprenører at service fedt fælder, sand fælder og septiktanke. Pumpning service entreprenører kan normalt findes på de gule sider i telefonbogen under programoversigterne for “Fedt fælder og Service”, “Septiktanke”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *