10 måder at udvikle din Latent leder

latent (adj.) – ikke synlige eller tilsyneladende, men i stand til at udvikle eller udtryk; hvilende.
Alle har lederegenskaber. Den synlige forskel ligger i graden de kvaliteter er udviklet. Enkelte vælger deres egen vej og bestemmer, i hvilken grad færdigheder udvikles, og hvordan disse evner eller kvaliteter vil udtrykkes. Der er født ledere, men selv mennesker udvikle deres tilgang til ledelse over tid.
Lederevner er værdifuld i alle knæk og sprække af liv. Du kan være den mest succesfulde person i dit område og du vil stadig stå en endeløs strøm af problemer og situationer, der kræver, at du til at søge nye og innovative strategier for at håndtere dem. En leder tilgange problemløsning med øje på fremtiden. Uanset om du er i spidsen for dig selv, din familie eller en stor virksomhed, er det vigtigt at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at komme frem med tillid.
Jeg har inkluderet her, hvad jeg anser for at være Top 10 måder at udvikle din Latent leder.
1. Kend dit formål.
Alle har en unik formål i livet. Alt for ofte nøjes folk hvad livet bringer dem snarere end at skabe liv i deres drømme. Hvis du har en klar vision om, hvad formålet er og hvor du er på vej ved at forfølge det, kan du designe dit liv omkring formål. Uanset hvad din aktuelle situation er der en måde at bringe det formål og mening, bygning derfra.
2. forpligte sig til mål.
Med en klar vision og formål, kan mål etableres der levere køreplanen skal anvendes ved gennemførelsen af planer. Der bliver regelmæssige gafler i vejen præsenteret for at hjælpe dig indsnævre din vision og mål. Medmindre du har din klar til at henvise til køreplanen, er der en god chance for du ender hele tiden i ukrudt forsøger at finde vej tilbage til stien af valg.
3. administrere dit omdømme.
Dit omdømme er en af dine mest værdifulde aktiver. Effektivt forvaltningen at ry kræver en forståelse af hvordan omdømme blev bygget og hvor det er bedst opretholdt eller forbedret. Den effektive leder sætter et eksempel til efterfølgelse og som bidrager til deres omdømme. Dit omdømme kan parlayed i enorme succes, hvis det er lykkedes og anvendt klogt.
4. åben.
Ledere ved, at de ikke har alle svarene. I bogen af Jim Collins “God til store” var første kvaliteten demonstreret af lederne af de mest succesrige virksomheder i undersøgelsen ydmyghed. Disse ledere var åben for forslag og vidste, at deres succes var afhængige af en gruppe indsats. For at have vedvarende succes, skal du være åben for alle muligheder.
5. kontinuerlig forbedring og innovation.
I samme retning er ledere i en uendelig cyklus af forbedring af sig selv, og hvad de rører. De læste det nyeste materiale i deres fagområde udvide deres territorium på hvilke måder de er bly; give et væld af oplysninger som en ressource for andre; løbende uddanner sig; og søger innovative metoder til at udvide deres horisont.
6. påvise samarbejdsorienteret problemløsning.
Master mind erfaring kan være meget kraftfuld. Processen med at samarbejde overskrider begrebet “to hoveder er bedre end en”. Når en leder begynder at ansætte idéer af folk uden for deres velkendte besluttende spor, innovation bliver hverdagskost. Samarbejde kan anvendes i alle områder af livet.
7. vokse andre ledere.
Den bedste måde at udvikle lederevner er at lære andre ledere. Det er nemt at forsumpe i daglige aktiviteter og hæmme din egen vækst og vækst af dem, du fører. Når en person begynder at udvikle deres latent leder, er der en ændring i deres tankegang. Det er ikke længere nok at bare få arbejdet gjort-det skal gøres lige med bevidsthed om konsekvenserne.
8. være afgørende.
Som en leder, vil andre se dig for retning. Du bør veje dine muligheder ved hjælp af de ressourcer, du har til at arbejde med og gøre den bedste beslutning. Sikker på vil du begå fejl og, set i bakspejlet, se, at en anden beslutning kunne har givet bedre resultater. Husk at der er enorm værdi i disse fejl i dommen så længe du tager dig tid til at lære af dem.
9. lære af fejl.
Lederen tager ansvar for fejltagelser. Periode! Fejl er en enorm investering af ressourcer og skal bruges til alle deres værdi. Hvis du tager fejl alvorligt, har tilbringe tid til, at bestemme årsagen, der skabt mulighed for fejl skal foretages, du forvandlet en kostbare fejl til en potentiel guldgrube. Dette er, hvor innovation liv.
10. realisere dit fulde potentiale.
I ethvert individ er der uudnyttede ressourcer. Det menneskelige potentiale har kun kradset i overfladen. Hver af os har et “sweet spot” hvor linjerne mellem arbejde og spille Flet. Vi har grænser mod geni. Vores job er at designe liv, så vi bruger stigende mængder af vores tid i topkvalitet. Lederen accepterer intet mindre end bedst fra sig selv og andre.
Ledelsesstil er lige så forskellige som de ledere, der beskæftiger dem. For at begynde at udvikle dine latente leder, starte overalt på denne liste. Finde ud af, hvordan du kan bruge en ny eller anderledes tilgang til en situation eller et problem du står. Når du har oplevet lidt af succes, vil det blive nemmere at bruge en mere innovativ og kreativ tilgang til problemløsning. Lederen vil ikke længere være latent!

2 thoughts on “10 måder at udvikle din Latent leder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.